avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vătămare corporală din culpă.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vătămare corporală din culpă.

Buna ziua ma scuzati am și eu o întrebare. În urmă cu 3 ani am avut un accident rutier din care a rezultat o victimă cu 95-105 zile de îngrijiri medicale (viata ia fost pusă în primejdie+infirmitate). Nu eram băut și în plus accidentul sa produs într-o intersecție pe un drum european. Intersecție nesemnalizata si curba deosebit de periculoasă tot nesemnalizata. Permisul de conducere imi este suspendat de atunci. Procesul a început de-abia anul acesta. Întrebare pot sa imi redobândesc permisul de conducere înapoi? Si cam ce sentință finală aș primi?
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
Revelino, utilizator
Cel mai recent răspuns: Revelino , utilizator 20:40, 5 Februarie 2019
Probabil veti fi condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
Deci mai pe scurt. O suspendare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil veti fi condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caruta nesemnalizata Daniel71919 Daniel71919 Aseara am avut un accident intrand intr-o caruta nesemnalizata, avea doar un numar de inmatriculare pe care politistul il considera semnalizare pe timp de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare din culpa djv4 djv4 In septembrie 2009 am fost implicat intr-un accident rutier in Calarasi. Pe scurt eu eram pe drum cu cedeaza trecerea, cu dublu sens si m-am intersectat cu un ... (vezi toată discuția)
Zile de ingrijiri medicale Dorin_78 Dorin_78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o estimare pentru numarul de ingrijiri medicale ce le poate primi un domn in varsta de 69 ani ce in urma unui ... (vezi toată discuția)