avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Intr-un proces de divort instanta pune in vedere reclamantului si paratei sa aduca minorul -17 ani- la urmatorul termen de judecata pt audiere -procedura obligatorie- sub sanctiunea suspendarii procesului. Dat fiind faptul ca minorul locuieste cu mama iar aceasta din urma nu doreste sa divorteze, cu toate ca la primul termen si-a dat acordul, nu il va lasa pe minor sa mearga la audiere.
In aceste conditii cum poate sotul reclamant sa impiedice suspendarea procesului si sa obtina divortul daca minorul nu se prezinta la audiere?
Vorbiti cu copilul sa se prezinte la audiere , altceva nu prea aveti ce face .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez! Doriana Poposcu Doriana Poposcu Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu ... (vezi toată discuția)
Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la primul termen DoinaBell DoinaBell Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotul a depus la judecatorie cerere pt . divort. Eu , in calitate de parata am depus intampinare de ... (vezi toată discuția)