avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parasirea caminului conjugal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Parasirea caminului conjugal

Buna seara . Eu am parasit caminul conjugal si cand am plecat am luat cu mine toate lucrurile mele. Plus masina care este cumparata cu bani de la nunta. Plus am mai luat cateva lucruri care erau bunuri comune dar am si lasat din ele. Am luat si fetita. Am in cont cava bani care sotu mi ia livrat in schimbul altor bani care eu ii aveam de cand eram fata dinainte sa fiu cu el. Nu mia zis pe ce ia cheltuit si nici nu ma intrebat daca poate sai ia . Efectiv erau bani mei. Eu am plecat de acasa pentruca el imi vb urat chiar in vara ma si lovit. Plus ii gaseam in telefon tot timpul mesaje de la femei. El tot timul cauta matrimoniale. Escorte. Masaje erotice. Amante si curve. Plus isi lua bani din salariu si punea deoparte. Ca iam gasit bani ascusi prin buzanarele de la ghiozdabul de la lucru. Eu niciodata nu am stiut cati bani are el pe card si eu de bani mei trebuia sa ma ingrijesc de tot. Deci el lua bani din casa si pot sa zic ca lua mancara de la gura de la copil si mergea cu ei la curve si masaje. Plus iam gasit o groaza de conturi pe toate saiturile de matrimoniale si acolo are trecut ca e singur si ca cauta femei pentru aventuri si etc. Care sunt regulile in conditile de fata. Astept pareri multumesc
Cel mai recent răspuns: Silvia Silvia , utilizator 18:04, 6 Februarie 2019
Introduceti actiune de divort , stabilirea locuintei minorei, exercitarea drepturilor parintesti si pensie pentru copil; apoi veti discuta si despre partaj daca este cazul. Trebuia sa luati lucrurile din domiciliul conjugal cu acordul lui, altfel savarsiti infractiunea de furt intre soti.
Buna seara,
Introduceti URGENT cerere in instanta pentru divort
Solicitati, daca veti considera ca este cazul, si un ordin de protectie.
La divort solicitati si partajul.
Dar fapul ca el mia luat bani mei si nu stiu ce a facut cu ei nu e tot furt intre soti. Si ce pedepsa sa da la furt intre soti. Si fapul ca el lua bani din casa si mergea cu ei la femei asta cum se mai numeste. Multumesc
Si in conditile de fata la cine se da copilul dupa lege
Pentru furt puteti sa ii faceti plangere penala, doar ca mai trebuie sa si probati.
Dupa lege, nu exista o regula, dar probabil autoritatea parinteasca se va exercita in comun, domiciliul minorei la dvs, iar el va fi obligat la pensie alimentara si daca va cere, va avea si program de vizita.

Alte discuții în legătură

Custodia copilului de catre tata geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa ... (vezi toată discuția)
Mama care si-a parasit copii pentru iubit in strainatate fodor18538 fodor18538 Buna ziua! Sotia mea a plecat la un iubit in Italia o luna si jumatate. Dupa ce a venit acasa, a stat 2 saptamani si a luat fetita de cinci ani la un alt iubit ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturi asupra unui minor VictoriaDaniela VictoriaDaniela Buna ziua, va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.Fiica mea este divortata de un an,are un copil minor si vreau sa stiu daca fostul sot ... (vezi toată discuția)