avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama care si-a parasit copii pentru iubit in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama care si-a parasit copii pentru iubit in strainatate

Buna ziua! Sotia mea a plecat la un iubit in Italia o luna si jumatate. Dupa ce a venit acasa, a stat 2 saptamani si a luat fetita de cinci ani la un alt iubit in Bucuresti. La intoarcere, pe tren, a cunoscut o alta persoana cu care a intretinut relatii sexuale in toaleta, lasand-o pe fetita mea exact in fata usii de la toaleta. Acum, deoarece este in Italia din nou, intentioneaza sa vina acasa si intentioneaza sa ia din nou fetita si sa o ia cu ea....
La ce birou pot apela sa impiedic acest lucru?
Ea a recunoscut toate acestea
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:59, 14 Decembrie 2016
Anuntati protectia copilului
Buna ziua,
1. Divortati.
2. Solicitati acordarea exclusivitatii exercitarii autoritatii parintesti dumneavoastra si stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra.
3. Nu-i mai dati la notar permisiunea iesirii din tara cu minora.
Nu mai lăsaţi să ia fetiţa fără prezenţa dvs.
Multumesc, se poate sa trec alocatiile atat a fetitei, cat si a fiului meu de 13 ani, care locuiesc cu mine pe numele meu, fara consimtamantul ei, intru-cat ea este la amantul ei in italia, fapt pt care am si dovezi?
si pot demonstra cu poze indecente pe care le-a facut in Franta ca este mama denaturata

Alte discuții în legătură

Cetatean strain - divort cu minor fufulet fufulet buna ziua. un sfat va rog. sunt cetatean strain (Moldova) casatorita cu roman, avem 2 copii minori. in caz de divort m-ar interesa problema copiilor, caci ... (vezi toată discuția)
Custodie unica anonimdel anonimdel buna seara.am o fetita de 3 ani si as vrea custodia unica a fetitei deoarece tatal este un om violent,vine acasa de multe ori baut si incepe cearta si de cele ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil ionela2014 ionela2014 buna ziua. Sunt casatorita din iulie anul trecut si am o fetita de 3 luni. Avem apartament cumparat din iunie anul trecut dar pentru ca nu eram casatoriti a ... (vezi toată discuția)