avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama care si-a parasit copii pentru iubit in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama care si-a parasit copii pentru iubit in strainatate

Buna ziua! Sotia mea a plecat la un iubit in Italia o luna si jumatate. Dupa ce a venit acasa, a stat 2 saptamani si a luat fetita de cinci ani la un alt iubit in Bucuresti. La intoarcere, pe tren, a cunoscut o alta persoana cu care a intretinut relatii sexuale in toaleta, lasand-o pe fetita mea exact in fata usii de la toaleta. Acum, deoarece este in Italia din nou, intentioneaza sa vina acasa si intentioneaza sa ia din nou fetita si sa o ia cu ea....
La ce birou pot apela sa impiedic acest lucru?
Ea a recunoscut toate acestea
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:59, 14 Decembrie 2016
Inroduceti cat mai repede actiunea de divort si cereti ordonanta prezidentiala astfel incat sa nu mai vina sa ia minora cum si cand are ea chef. Atentionati si DGASP
In caz de divort , instanta hotaraste, odata cu pronuntarea acestuia, asupra raporturilor dintre parintii divortati si copiii lor minori, tinand seama de interesul superior al copiilor, de concluziile raportului de ancheta psihosociala, precum si, daca este cazul, de invoiala parintilor.( aceasta poate fi consfintita intr-o tranzactie , semnata de ambele parti litigante )

Dupa divort, autoritatea parinteasca se exercita de catre ambii parinti, in afara de cazul cand instanta decide altfel.( instanta de judecata, tinand cont de intelegerea survenita intre parti , avand in vedere si alte probatorii , ancheta psihosociala efectuata , spre exemplu, poate dispune ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata numai de catre unul dintre parinti ).


Astfel, daca exista motive intemeiate, sustinute si de intelegerea intre cei impricinati , instanta hotaraste ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata numai de catre unul dintre parinti.

(celalalt parinte pastreaza doar dreptul de a veghea asupra modului de crestere si educare a copilului si poate avea stabilit un program de vizitare, derulat in intervale de timp determinate).


Succes.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean strain - divort cu minor fufulet fufulet buna ziua. un sfat va rog. sunt cetatean strain (Moldova) casatorita cu roman, avem 2 copii minori. in caz de divort m-ar interesa problema copiilor, caci ... (vezi toată discuția)
Custodie unica anonimdel anonimdel buna seara.am o fetita de 3 ani si as vrea custodia unica a fetitei deoarece tatal este un om violent,vine acasa de multe ori baut si incepe cearta si de cele ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil ionela2014 ionela2014 buna ziua. Sunt casatorita din iulie anul trecut si am o fetita de 3 luni. Avem apartament cumparat din iunie anul trecut dar pentru ca nu eram casatoriti a ... (vezi toată discuția)