avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

În calitate de recurent am obligația de a achita taxa de timbru in valoare de 340 ron.
Procesul se desfășoară la Galați iar eu am domiciliul in Vaslui. Unde trebuie sa plătesc această taxa? În contul primăriei Galați sau in contul primăriei Vaslui?
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
BEJENARU NICOLETA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:46, 5 Februarie 2019
La domiciliul dvs.
Deci Vaslui,
Apoi trimiteti chitanta prin posta, cu mentionarea nr de dosar, nu uitati sa pastrati o copie, pt orice eventualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Comunicare decizie curte de apel v1orel v1orel Buna ziua! Se poate cere o copie in format electronic dupa o decizie a Curtii de Apel Timisoara? Mentionez ca am calitatea de recurent intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Dovada plata taxa timbru judiciar prin posta? alexpripas alexpripas Buna ziua, As dori sa stiu daca dovada platii taxei de timbru judiciar se poate face si prin posta, nu numai prezentata personal. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)