avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tergiversare (intentionata?) la Sectorul 1.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tergiversare (intentionata?) la Sectorul 1.

Cine poate sa ma ajute sa gasesc explicatia tergiversarii unei lucrari la Casa Locala a Sectorului 1? Eu presupun ca este vorba de o reactie abuziva a unui functionar de acolo, dupa ce i-am semnalat (cu cele mai bune intentii, de altfel) o defectiune in activitate. Mie mi se refuza orice justificare si in aceste conditii nu pot intreprinde nimic pentru deblocarea situatiei. Orice ajutor din partea cuiva cu posibilitati de informare la respectiva casa de pensii, este binevenit. (Rog indicati modalitatea de a va contacta.)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:11, 18 Noiembrie 2009
Stimate user,
1. Nu se intelege nimic!
Despre ce casa locala este vorba (pensii, sanatate), despre ce "lucrare" este vorba, despre ce defectiune de activitate este vorba, ce anume vreti sa intreprindeti, ce vreti sa justificati, ce situatie vreti sa deblocati?
2. Daca ati fi in locul nostru ce ati raspunde la o asemenea intrebare?
3. Ati facut o sesizare scrisa la conducerea institutiei respective? Ati primit raspuns?
4. Daca reveniti cu amanunte s-ar putea sa fiti ajutat sa va rezolvati problema.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat cumparare casa ce urmeaza a fi construita ionel40 ionel40 Buna ziua Am initiat o discutie cu un constructor , am vizionat locul si casa ce a inceput a fi construita ( deocamdata fundatia ) . Constructorul , ce are ... (vezi toată discuția)
Angajarea eronată pe studiile medii! mariusvladut78 mariusvladut78 In anul 2015 am fost angajat pe studii medii desi aveam studii superioare finalizate. După câteva luni de activitate am rămas în concediu de creștere a ... (vezi toată discuția)
Unde-mi pot gasi dreptatea? varlan cristina varlan cristina Sunt angajata la Supermarketul Kaufland din 22-09-2009 pe perioada determinata pana la data de 22-04-2010.Pentru ca nu am putut suporta abuzurile sefelor de ... (vezi toată discuția)