avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte pensie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte pensie

Am obtinut la cerere o adeverință de la fosta fabrică la care am lucrat cu sporurile de munca grea si sporurile pentru orele de noapte în vederea depunerii actelor de pensionare.Din perioada 1982-1992 lipsesc datele corespunzatoare de la 73 luni deoarece a fost distrusă arhiva prin inundate.Cum se poate proceda pentru a-mi recupera drepturile?
Din pacate nu mai puteti recupera acele drepturi dar nu va faceti iluzii ca ati fi primit o pensie foarte mare cu acele venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri aferente. PetrescuVlad PetrescuVlad Buna ziua. Tata are urmatoarea problema, la care va cer indrumarea: A lucrat la IFMA (fosta fabrica de lifturi din Buc), vechimea anilor de munca i s-au ... (vezi toată discuția)
Sporuri neplatite gabi1955 gabi1955 Buna ziua! Va expun si eu pe scurt problema mea. Am lucrat în perioada 1978-1989 într-o fabrica de confecții textile (îmbrăcăminte), având calificarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri de santier si gradul 2 de munca. Mircea Cristian Mircea Cristian In perioada 1982-1989 am fost angajat la o firma care producea subansamble pentru centrale energetice de mare capacitate si trimitea salariati ce acordau ... (vezi toată discuția)