avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauza abuziva agentie imobiliara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauza abuziva agentie imobiliara

O cunostinta a facut contract cu o agentie imobiliara pentru vanzarea unei proprietati . Intamplarea a facut ca proprietarul sa isi gaseasca singur cumparator, dar agentia pretinde comision - asa cum era stipulat in contractul semnat fara a fi citit de proprietar.
Ma intereseaza daca aceasta clauza nu poate fi contestata in instanta, fiind un abuz sa pretinzi o plata pentru un serviciu pe care nu il prestezi .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 14:23, 6 Februarie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand semnezi un contract fara sa-l citesti esti bun de plata! Cine nu deschide mintea deschide punga.
Indiferent de ce credeti sau ganditi dvs un contract este un contract, daca nu stii sa scrii, nu semnezi, daca nu stii sa citesti, nu semnezi, daca nu intelegi ceea ce citesti ceri informatii inainte de a semna.
Singura solutie este negocierea unui comision redus, daca se ajunge in justitie sumele in joc vor fi mult mai importante!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva agentie imobiliara Ginulici Ginulici O cunostinta a facut contract cu o agentie imobiliara pentru vanzarea unei proprietati . Intamplarea a facut ca proprietarul sa isi gaseasca singur cumparator, ... (vezi toată discuția)
Comision agenție obținut prin omitere intenționată? VeroToma VeroToma Comision agenție Bună ziua ,va rog sa ma ajutați cu o varianta de contestare a actului de vizionare. Am cautat niște case și am dat peste un agent care ... (vezi toată discuția)
Care este data finalizarii unu contract de vanzare-cumparare cu rest de plata? alexberi alexberi Buna ziua, Am un Contract de Vanzare-Cumparare semnat pe 3 Aprilie 2009, avant stipulat un rest de plata la date de 23 Aprilie 2009. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)