avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare certificat de naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare certificat de naștere

Am 17 ani și astăzi mi-am schimbat certificatul de naștere întrucât cel vechi a fost scris greșit (s-a trecut "s" în loc de "ș"). Întrebarea mea este: trebuie să depun undeva copii de pe noul certificat?

Alte discuții în legătură

Cnp gresit gabi478 gabi478 Buna ziua , Situatia mea este un pic diferita , deoarece pe certificatul de nastere am un CNP iar pe buletin altul , greseala s-a facut in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adoptie major! augustadaniela augustadaniela Am fost adoptat acum la varsta de 19 ani de catre tatal meu care ma crescut! Binenteles la cererea mea si cu acordul lui! Acum am inceput procedurile de ... (vezi toată discuția)
Abuz al statului? CorinaHen CorinaHen Salut, Intampin o problema urata legata de cartea de identitate a tatalui meu. Pierdandu-si certificatul de nastere acuma cativa ani, noul certificat ... (vezi toată discuția)