Doresc sa depun o plangere penala in calitate de persoana vatamata pentru niste fapte de coruptie in legatura cu o incheiere de carte funciara, insa nu sunt proprietarul imobilului in cauza, ci doar mostenitor. Imi puteti spune va rog daca ma pot consitui parte civila in acest proces pt. a cere daune atat in numele meu pt. prejudiciile aduse in cercetarea efectuata pt. acest caz cat si ca mandatar pt. proprietar, in aceeasi plangere sau e nevoie sa fac doua plangeri separate?
Va multumesc.
Va multumesc! Si atunci e nevoie sa fac plangerea in numele ambilor si ne constituim ambii parti civile sau e suficient sa ma constitui doar eu, pt. a putea cere daune pt. incheierea de carte funciara? Multumesc.
Daca ambii ati suferit prejudicii in urma savarsirii acestei infractiuni, amandoi va constituiti parti civile, cu sumele respective.
Da, o faceti dvs.si pt cealalta persoana dc sunteti mandatar, dar pe procura sa fi fost specificat si asta. Altfel semneaza el, sau angajati un avocat pt redactare/semnare.
Daune
mironescu valentin
Din parte vatamata,daca ma constitui parte civila,in proces penal in care sunt m-ai multi inculpati. Care sunt sansele sa ma indrept cu pretentii catre toti ... (vezi toată discuția)