avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Debransarea apa rece
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Debransarea apa rece

Sunt proprietar si am contract individual la apa nova dar in retea exista si un alt proprietar care a avut avarii.Nu vrea debransarea,contract individual si nici sa plateasca.Cum procedez pentru debransarea acestuia?!Apa nova nu intervine pe rețeaua din spatele ceasului desi exista 2 țevi,fiecare cu ceas pausal ce ne separa la consum dar care intra in țeavă principală pe care este ceasul general unde distribuitorul ne taxează pe amândoi dar pe numele si contractul meu.Deci eu plătesc totul si celalalt nici macar consumul lunar,de avarii nici atat nu poate fi vorba.Nu exista asociație deoarece suntem două case separate,curte comuna.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
MonaCer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raluca Denise , utilizator 13:57, 28 Octombrie 2020
Daca nu puteti solutiona amiabil,analizati oportunitatea actionarii in instanta a vecinului
Nu asta imi doresc desi posibil sa ajungem acolo.Eu voi actiona ilegal daca nu gasesc o portita amiabila si nici legala.Ca proprietar al carui contract la apa este pe numele meu voi solicita o firma care va face debransarea,nu inainte de a notifica Apa Nova care sa solicite bransare proprietarului ce nu plateste nimic la ce consuma si nici avariile.Nu sunt obligata sa fiu furata ,santajata si umilita pe banii mei iar distribuitorul “sa-mi puna bete in roate”.
Buna ziua,

Ma aflu intr-o situatie asemanatoare cu a dvs. de 20 ani. Am ajuns la capatul puterilor. Ati reusit ceva? De fiecare data cand incerc sa ma separ de vecinii rromi, rau platnici, Apa Nova imi pune bete in roate. Ma obliga sa stau legata de ei, desi le-am explicat ca eu platesc facturile integrale si ei bine-mersi consuma apa la greu pe spinarea mea. Contractul e pe numele meu, dar nu ii pot face sa se separe decat daca doresc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racord separat apa nova andreeamira andreeamira Va scriu in speranta ca ne-ati putea ajuta cu un sfat in privinta problemei cu care ne confruntam. Situatia sta in felul urmator: eu si sotul meu locuim ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor utilitati (apa nova)-persoana fizica-de ce nu se poate direct? babu.clontzu babu.clontzu Imobil 8 apartamente, nu exista Asociatie de Proprietari, un vecin agresiv si alcoolic, titular contract APA, imi umfla factura, ma injura, m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)
Debransare apa ged ged Stau intr-o vila cu alte 4 apartamente si un bransament de apa. Bransamentul a fost initial amplasat intr-o camera din apartamentul meu iar prin 2002 a fost ... (vezi toată discuția)