avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce castiguri lunare brute trebuie prezentate pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce castiguri lunare brute trebuie prezentate pentru recalcularea pensiei

In conformitate cu noua lege a pensiilor , acestea se vor recalcula pe baza de acte doveditoare ale castigurilor brute neinregistrate in Cartea de Munca, adica : ore suplimentare, sporuri ,prime, gradatii de merit, salarii de merit, diurne ( pentru delegatii), prezentate la Casa Judeteana de Pensii, indiferent la cate unitati economice a fost angajat solicitantul si pentru ce perioada ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In masura in care ati realizat venituri pentru care angajatorul a platit contributia, da, se poate solicita o recalculare. Se poate face dovada incasarilor suplimentare si printr-o adeverinta eliberata de angajator, acesta fiind raspunzator pentru intocmirea acesteia.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pe noua lege a pensiilor. buna ziua, am lucrat neintrerupt din 16.10.1978 pana in 16.10.2015 ... Rodica Sangeorzan Rodica Sangeorzan Buna ziua, am lucrat neintrerupt din 16.10.1978 pana in 16.10.2015 si am avut nenumarate prime si premii. La calculul punctelor de pensie din vechea lege ... (vezi toată discuția)
Calcularea punctului de pensie ioana bertescu ioana bertescu 1.calcularea punctului de pensie anual: am lucrat pana la 01.04.2008, deci trei luni cu castiguri, punctajul anual se face : media a punctajului lunar impartit ... (vezi toată discuția)