avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Întoarcerea executării silite
Discuție deschisă în Executare silită

Întoarcerea executării silite

Buna ziua. Pot solicita in cadrul unei contestații la executare formulate de mine si întoarcerea executării silite in eventualitatea in care am câștig de cauză? Am formulat si depus deja contestația, însă ma gandesc sa formulez si o cerere completatoare prin care sa solicit intoarcerea executării silite întrucât a fost înființată o poprire asupra veniturilor mele. În acest caz, daca am achitat taxa de timbru judiciar pentru contestatie, va trebui să mai achit alta taxa pentru solicitarea privind întoarcerea executării silite in acelasi proces?
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Narciss22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narciss22 , utilizator 16:41, 7 Februarie 2019
Mai bine o lăsați asa deoarece va complicati.
Trebuia să cereți de la început.

După admiterea contestației la executare veti putea cere si intoarcerea executarii.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu recomand sa formulati ulterior intoarcerea executarii. Dupa ce se solutioneaza contestatia veti sti exact ce suma aveti de recuperat: onorarii, popriri, taxe, taxe fotocopiere dosar, etc..
Ok. Va multumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)