avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism vechi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism vechi

Bună ziua. Soțul meu a decedat în urma cu trei ani. Înainte cu câteva luni a cumpărat o mașină veche pentru piese. Nu am putut să o radiez pentru că a făcut obiectul unei succesiuni. Dosarul de succesiune a fost suspendat,.Plătesc impozit pentru mașină și e demonta în beci.Sunt pensionară pe caz de boală cu o pensie foarte mică în urma unui accident vascular cerebral .Există un mod de a o scoate de la plata impozitului ?
Cel mai recent răspuns: Militaru Elena , utilizator 12:57, 7 Februarie 2019
Exista mai multe variante
Concret care este statutul actual al bunului mobil,avand in vedere ca precizati
Nu am putut să o radiez pentru că a făcut obiectul unei succesiuni.
Soțul mai are doi copii din prima căsătorie. Au deschis succesiunea ,am fost la notar dar dosarul a fost suspendat după doi ani că nu am avut bani să le plătesc. Mentionez că am avut testamentul în care sotul nu le-a lăsat nimic. A fost ultima dorința,
pentru că le-a lăsat când a divorțat de mama lor.
Nu au măi dat nici un semn .Notarul mi-a spus că suspenda dosarul .Am primit doar un telefon după 1 an de la deces de la ei și le-am spus că nu pot să le plătesc.Mentionez că nu sa făcut nici un calcul doar a estimat notarul o sumă pentru apartament.
Vă mulțumesc anticipat. Militaru Elena
ynocentta a scris:[

Exista mai multe variante
Concret care este statutul actual al bunului mobil,avand in vedere ca precizati
Nu am putut să o radiez pentru că a făcut obiectul unei succesiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Militaru Elena Militaru Elena Bună seara. Mă numesc Elena Militaru și în urma unui accident vascular cerebral am fost pensionata cu invaliditate cu grad accentuat în 2014.În 2016 a ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament autentic lenchen lenchen In urma cu 5 ani mama mea a suferit un atac cerebral, eu am ingrijit-o si in 2010 mi-a facut testament autentic pe toate bunurile ei: mobile si imobile ... (vezi toată discuția)
Testament cu uzufruct viager efigia efigia Buna ziua socrul meu a facut sotiei lui , care nu este si ea propietar al imobilului testament cu uzufruct viager dar in acelasi testament se specifica ca mai ... (vezi toată discuția)