avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare CIM in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare CIM in revisal

Buna ziua,

Daca am un salariat care a semnat un CIM de munca de pe data de 01.02.2019 si el incepe activitatea de maine?...sunt in regula...pot trimite REVISAL ul online?...sunt in termen?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 11:59, 7 Februarie 2019
Da, sunteti in termen ..... asadar, il puteti transmite REVISAL-ul astazi.
Multumesc
Multumesc...si el daca a semnat pe 01.02.2019 trebuie sa ii dau numar Cim cu 01.02.2019?...sau ii dau numar de astazi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca nu se mai inregistreaza la itm? motocclaudia motocclaudia De curand m-am angajat la un Birou Notarial, pentru inceput am semnat un Contr individual de munca pe o perioada determinata (pana la 31.05.2011) ca si ... (vezi toată discuția)