avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Combustibil deductibil
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Combustibil deductibil

Buna ziua ! Va rog , cum completam in RJIP cheltuiala cu combustibilul cand autoturismul respectiv este folosit si in scop personal ? Trecem toate bonurile fiscale din luna respectiva si deducem doar 50 % ?
Cel mai recent răspuns: Lidia Popa , utilizator 11:57, 7 Februarie 2019
Da. Bonurile sa fie luate pe pfa.
Multumesc si multa sanatate sa aveti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa elydda elydda Buna ziua, Am un PFA in sistem real si in luna decembrie 2014 am efectuat o plata cu cardul bancar , in vederea achizitionarii unui telefon. PLata a aparut ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli..lamuriri Diana_10 Diana_10 Buna zius chiar daca e duminica uni dintre noi mai si lucreaza. Eu am o nelamurire,in reg. de incasari si plati a unui PFA cum trec chelt. de pe Bonul ... (vezi toată discuția)