avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Parcare Austria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Parcare Austria

Buna seara,
In urma cu doua saptamani am fost in Viena unde am inchiriat o masina. Din nefericire am primit doua amenzi pentru parcare, fiecare in valoare de 36 euro. As vrea sa le achit din contul de ING, se poate face acest lucru? Daca da, ce trebuie trecut in detalii?
Trebuie sa astept sa imi vina acasa prin posta?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 01:47, 8 Februarie 2019
Cel mai simplu ar fi fost sa fi platit pe loc.
Acum va trebui sa asteptati ca sa va vina prin curier PV-ul austriac acasa cu traducerea facuta de politia romana.
Curierul va va explica cum puteti sa platiti, in clar veti putea sa platiti prin virament din contul dvs in €, daca aveti un cont in €, in contul administratiei publice austriece respective.
Daca nu aveti cont in € puteti sa platiti din contul dsv in Ron prin intermediul unui site de transfer in valuta de tip :
[ link extern ] /

Va sfatuiesc sa testati mai multe site-uri de transfer valutar pt a obtine cea mai buna rata de schimb valutar la momentul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografia platilor printr-o institutie financiara nebancara letitiamc letitiamc Buna ziua, Administratorul societatii romane private (SRL) la care tin contabilitatea doreste sa faca plati prin conturile unei societati financiare nebancare ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament roby2019 roby2019 Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)