avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curent electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curent electric

Sa va relatez problema mea. Mama sotului meu ii vinde acestuia un teren cu o casa.
Aceasta casa este conectata la curent electric. Noi demolam aceasta casa, iar pe perioada demolarii am mutat contorul electric la poarta ca asa ne-au zis cei de la Electrica ca trebuie. Dupa ce am demolat casa veche am construit alta, iar cei de la Electrica ne spun ca trebuie sa ne deschidem o alta partida de curent, ca nu putem functiona cu cea veche. Vroiam sa va intreb, daca exista vreo posibilitate sa nu deschidem o alta partida de curent atata vreme cat noi avem deja aceasta partida. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Diegutza , utilizator 15:59, 21 Noiembrie 2009
In situatia in care detineti contract furnizare servicii pe numele dvs si nu exista formalitati/documente depuse la prestator privitor la eventuala mutare a partidei electrice,functionati cu vechea alimentare.
Este de preferat sa va interesati privitor la statutul contorului electric
contractul nu este pe numele meu, este pe numele soacrei, fosta proprietara, dar cei de la elecrica mi-au spus in momentul cand au mutat contorul de pe casa veche la poarta, ca dupa ce ridicam casa noua va trebui sa deschidem o partida noua. Eu asta vreau sa evit, deschiderea unei noi partizi, avand in vedere ca avem deja partida. Dar vreau sa fiu in legalitate.
Daca ti cumparat casa sunteti proprietar nou si se face contractul pe numele dvs.
S-a schimbat proprietarul se schimba contractul pe propritarul nou.
Mai doresc sa va atrag atentia sa fiti atenti ce consum viitor declarati .Daca este posibil sa nu fie mai mare decat a fost inainte .In mediul rural aproximativ 6-7kw
Peste asta poate sa va puna sa faceti proiect si studiu si asta o sa va coaste mult.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea curentului de pe casa scarii ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un apartament nou dintr-un imobil care nu este inca bransat la reteaua de energie electrica a ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie/folosinta ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un imobil despre care stiam ca nu are bransamentul electric finalizat. In schimb, dezvoltatorul mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Conectare curent electric nushu nushu Conectare curent electric Bună ziua, acum 2 ani mi-am conectat casa la curent. Casa e situată pe drum privat, a trebuit să iau acordul celorlați ... (vezi toată discuția)