avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conectare curent electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conectare curent electric

Conectare curent electric

Bună ziua, acum 2 ani mi-am conectat casa la curent. Casa e situată pe drum privat, a trebuit să iau acordul celorlați proprietari să sap și să trag cablul de la casa până la drumul comunal(limita proprietății comune private). Contorul a fost amplasat pe drumul comunal, deoarece atunci mi s-a spus că nu au voie să intre pe proprietatea privată.
Bun, anul acesta....un nou vecin situat pe același drum privat, a săpat, tras cablu, instalat contor lângă casă fără nici un acord al proprietarilor... Contorul i s-a instalat lângă poartă nu ca mie acum 2 ani la 200m de casă pe drumul comunal.
In sfârșit întrebarea.... S-a schimbat legea conectării la energie electrica?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
nushu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nushu , utilizator 13:16, 19 Februarie 2024
Nimeni nu îmi poate răspunde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)