avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conectare curent electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conectare curent electric

Conectare curent electric

Bună ziua, acum 2 ani mi-am conectat casa la curent. Casa e situată pe drum privat, a trebuit să iau acordul celorlați proprietari să sap și să trag cablul de la casa până la drumul comunal(limita proprietății comune private). Contorul a fost amplasat pe drumul comunal, deoarece atunci mi s-a spus că nu au voie să intre pe proprietatea privată.
Bun, anul acesta....un nou vecin situat pe același drum privat, a săpat, tras cablu, instalat contor lângă casă fără nici un acord al proprietarilor... Contorul i s-a instalat lângă poartă nu ca mie acum 2 ani la 200m de casă pe drumul comunal.
In sfârșit întrebarea.... S-a schimbat legea conectării la energie electrica?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
nushu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nushu , utilizator 13:16, 19 Februarie 2024
Nimeni nu îmi poate răspunde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Electrica distribuție a devenit un stat in stat. În irlanda ... ScaraB ScaraB Electrica Distribuție a devenit un stat in stat. În Irlanda mea se asfaltează un drum de țara, și m-am gândit că ar fi bine să trag curent spre parcela ... (vezi toată discuția)