avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma nou infiintata-participare la licitatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma nou infiintata-participare la licitatii

Bună ziua.
Mă interesează legea, articolul sau ordonanța de urgență prin care unei firme înființată de mai puțin de un an ii este acceptată participarea la licitații. Aceasta poate participa daca îndeplinește doar jumatate din cifra de afaceri si din experienta cerută în caietul de sarcini?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 13:50, 8 Februarie 2019
Dvs doriti un raspuns precis, citez: "Mă interesează legea, articolul sau ordonanța de urgență", dar nu dati informatii, deci raspunsurile vor fi generale!!!
Conditiile legale de participare la licitatii sunt stabilite de catre societatea, administratia, etc..., care organizeaza licitatia si aceasta are dreptul sa se protejeze conform legii impotriva societatilor fara garantii.
Daca in caietul de sarcini apar conditiile mentionate nu aveti ce face, va trebui sa faceti sa functioneze intreprinderea fara participari la licitatii pana la indeplinirea conditiilor cerute.
Cititi cu atentie regulamentul privind organizarea licitaţiilor pentru achiziţiile publice de bunuri şi de servicii, publicat în MO nr. 149 din 11.7.1997 si Hotararea nr. 568/1998.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea la licitatii publice cristiansimon cristiansimon Buna ziua, Am o firma de constructii infiintata de un an si ma intereseaza care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea participa la ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget - inchiriere teren zaganescu zaganescu Buna ziua, Imi puteti indica si mie actul normativ care prevede ca o firma ce are datorii catre stat(ce apar in certificatul de atestare fiscala) nu poate ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu capital privat sabinna sabinna O societate comerciala cu capital privat vrea sa organizeze o licitatie pentru executia unor lucrari. Care este procedura de licitatie, in baza carei legi ... (vezi toată discuția)