avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Participarea la licitatii publice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Participarea la licitatii publice

Buna ziua,

Am o firma de constructii infiintata de un an si ma intereseaza care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea participa la licitatii. Am auzit mai multe variante cum ca firma trebuie sa aiba o anumita vechime sau ca doar de la o anumita cifra de afaceri poate participa la licitatii. As avea nevoie de mai multe iformatii legate de posibilitatea participarii la licitatii.

Va multumesc anticipat,
Cristian Simon.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 06:17, 12 Martie 2011
Regulile dupa care se face licitatia sunt stabilite in caietul de sarcini. Nu sunt conditii standard pentru licitatii. Ca si conditii generale ar putea fi ca societatea sa existe in primul rand, sa fie in functiune si sa aiba autorizat obiectul de activitate cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata-participare la licitatii ADRIANA SMA ADRIANA SMA Bună ziua. Mă interesează legea, articolul sau ordonanța de urgență prin care unei firme înființată de mai puțin de un an ii este acceptată ... (vezi toată discuția)
Cerinta licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. Cerinta conform careia \"Cifra de afaceri globală pe ultimii 3 ani (2007, 2008, 2009) a contractantului sa fie de cel puţin 5.000.000 lei\", ... (vezi toată discuția)
Participare firma nou infiintata la licitatii publice Geom1 Geom1 Pentru o firma nou infiintata cu actionari principali alte doua firme, care participa la o licitatie, se iau in considerare cumulate cifra de afaceri, ... (vezi toată discuția)