avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor sau pensie provizorie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor sau pensie provizorie

Buna ziua am 31 ani in octombrie 2018 am fost operat de ficat momentan fac cure cu citostatice plus o alta operatiein ianuarie 2019 proteza sold picior nu am beneficiat de concediu medical detin toate analizele si externarile din spitale ce pensie sau ajutor as putea obtine ma intereseaza provizoriu 6 luni sau 1 an asta pana o sa pot presta munca din nou (detin si un copil de 3 ani jumate in intretinerea mea)
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:52, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de invaliditate nu este provizorie.
Este pe perioada nedeterminata.
Depinde doar de ce va hotari comisia la momentul revizuirii.
Veti primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 640 lei, din septembrie 2019, 704 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala emil50 emil50 Care este cuantumul pensiei pe caz de boala pentru o persoana de 58 de ani cu peste 35 de ani de contributie(fara armata) si peste 15 ani de grupa a doua cu ... (vezi toată discuția)
Pensii kikiana kikiana Bună seara, va rog sa mi spuneți dacă pensia mea întra în prezenta recalculare m am pensionat în 2010 pe legea 263 din 2010 art 149 aliniat 1, în ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)