avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Care este cuantumul pensiei pe caz de boala pentru o persoana de 58 de ani cu peste 35 de ani de contributie(fara armata) si peste 15 ani de grupa a doua cu proteza de sold la un picior si foraje la cap femural la celalalt?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:14, 16 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă poate spune nimeni. Pensia minimă este de 704 lei.

Dacă COMISIA de expertiză va decide să vă încadreze într-un grad de invaliditate, veți afla cuantumul pensiei, când veți primi de la casa de pensii, decizia de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap accident rutier AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Am si eu o intrebare . Pentru accident rutier grav din care a rezultat o proteza de sold pe viata , fara a putea folosii piciorul drept la ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala danapetcu danapetcu Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie dupa cate zile de concediu medical se poate prezenta persoana respectiva la comisia pentru pensionare ... (vezi toată discuția)
Ajutor sau pensie provizorie Adrian1987 Adrian1987 Buna ziua am 31 ani in octombrie 2018 am fost operat de ficat momentan fac cure cu citostatice plus o alta operatiein ianuarie 2019 proteza sold picior nu am ... (vezi toată discuția)