avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie - reducerea vârstei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie - reducerea vârstei de pensionare

buna ziua ,sunt georghe as dori sa stiu cu cat se reduce varsta de pensionare daca am lucrat 8 ani in grupa a2a de munca si 22 de ani in grupa a1a de munca respectiv grupa speciala dupa 2001 ,? se cumuleaza reducerea de varsta de la cele doua grupe ? va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:38, 8 Februarie 2019
Din datele postate rezulta o reducere cu 12 ani si 6 luni, din 65.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul vechimii pentru grupa i si ii de munca cumulate Solomonea Solomonea Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri..... ! Tatal meu are varsta de 58 de ani si are munciti 11 ani la grupa I si 21 la grupa II ! Am inteles ... (vezi toată discuția)
Am 56 de ani si 38 de ani vechime in munca. in ce conditii ma pot pensiona? Cristeac Cristeac Sunt sofer si se fac restructurari...Intrebarea mea este in ce conditii pot iesi la pensie tinand cont ca am varsta de 56 ani (nu cum am scris mai sus 55 - pe ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare grupa 1 de munca catalinaursu catalinaursu Buna seara, Tatal meu a lucrat 21 de ani in grupa 1(pana la 1 aprilie 2001) si alti 10 ani in grupa a2a. Este nascut in 1958, Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)