avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebari referitoare la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebari referitoare la contractul de munca

Vineri pentru prima oara semnez un contract de munca ... Nu sunt foarte informata si nu am gasit pe internet tot ce doream. De aceea adresez urmatoarele intrebari pentru cine ma poate ajuta
Ce trebuie sa contina obligatoriu contractul de munca? Mi s-a spus la angajare ca am perioada de proba 3 luni si apoi rediscutam. Asta inseamna ca trebuie sa scrie in contract perioada limitata 3 luni nu? Trebuie sa scrie salariul brut si net? Programul si nr orelor de muna pe saptamana? Nu stiu sigur daca trebuie si de asta va intreb. Si ce altceva ar mai trebui?
Nu de alta dar nu vreau sa iau teapa asa de la inceput ...:D Multumesc anticipat si sper sa primesc raspunsul pana vineri!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:57, 19 Noiembrie 2009
E cam si cum as fi la inceput, pentru ca nu am mai semnat niciodata nimic ... so ... am putina experientza, in tp facultatii niste proiecte de colaborare cu o firma dar nu am semnat nimic, si ink 5 zile de proba undeva, si iar nu am semnat nimic ... de abia acum ma angajez cu acte in regula!
In perioada de proba si angajatul poate denunta unilateral contractul printr-o simpla notificare !
Puteti lua un template al CIM model si sa il comparati cu al dvs.

Daca sunteti interesata de ceea ce inseamna un raport de munca aveti Codul Muncii care va poate lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba alexauto1 alexauto1 Buna sunt angajat de curand la o multinationala pe perioada nedeterminata si cu perioada de proba de 90 zile. Suntem obilgati sa ne luam concediu o saptamana ... (vezi toată discuția)
Angajare pantial pantial Deschid un nou punct de lucru in comert si doresc sa angajez o persoana pentru o perioada de proba. Cum fac asta ? Multumesc pentru ajutor ! (vezi toată discuția)
Act aditional la c.i.m. eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa ma informati care sunt clauzele minime ce trebuiesc trecute in actul aditional atunci cand se modifica salariul. Totodata, care ... (vezi toată discuția)