avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venituri obținute în afara țării
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venituri obținute în afara țării

Bună ziua,
Sunt nelămurit în privința veniturilor realizate în afara țării. Situația mea este următoarea: am contract de consultant cu o firmă din Indonezia iar eu lucrez în Irak unde am rezidență. Menționez ca îmi sunt reținute 18% din venituri de către autoritățile din Indonezia. Nu am un venit constant, fiind plătit la zi în funcție de numărul de zile lucrate. Întrebarea mea este dacă îmi vor fi impozitate aceste venituri de autoritățile din România, având în vedere ca încasez banii într-un cont deschis la o bancă din România? Iar dacă vor fi impozitate veniturile, ce procent trebuie sa plătesc? Vor fi reținute și sume pentru CAS sau CASS?

Alte discuții în legătură

Plata din strainatate pentru editare de carte in limba romana anghelivan anghelivan Daca sunt persoana fizica independenta (freelancer) si am o comanda din Germania pentru a edita niste carti (text si imagini), adica sa fac traducerea in ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pentru un an din urma Georgiana0508 Georgiana0508 Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire si va rog, daca se poate sa ma ajutati: Sunt studenta si pentru a ma inscrie la medicul de familie mi s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Activitate videochat Anisina Anisina Probabil ca acest topic nu este unul tocmai pe placul tuturor, insa pe mine nu ma deranjeaza din acest motiv, fiindu-mi adresate mai multe intrebari pe aceasta ... (vezi toată discuția)