avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mansardă deasupra apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mansardă deasupra apartamentului

Bună ziua. Pentru un apartament la etajul 4, se poate construi o mansardă cât suprafața apartamentului chiar dacă vecinii nu vor să construim cu toții pentru fiecare apartament?
Se pot elibera autorizații de construire? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:27, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Serviciul de urbanism din primarii nu elibereaza autorizatii pentru executarea de mansardare partiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie mansarda in podul unui bloc oroles77 oroles77 Buna . Sunt proprietarul unui apartament intr-un imobil p+2 .Imobil dat in folosinta in 2008 .Zilele trecute am aflat cu stupoare ca fostrul constructor a ... (vezi toată discuția)
Construire mansarda casa cu 4 apartamente geroget geroget Buna ziua! Detin un apartement intr-o casa cu 4 apartamente, din care doua apartamente la parter si doua la etaj. Eu stau la etaj, iar vecinul de langa ... (vezi toată discuția)
Mansardare 2011 izaandre izaandre Buna ziua! Stau intr-un bloc construit in anul 1974 la etajul 4. Se doreste mansardarea blocului,dar eu nu sunt de acord,pentru ca am doi copii mici si imi e ... (vezi toată discuția)