avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cât durează soluționarea unui dosar pe rol?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cât durează soluționarea unui dosar pe rol?

Salut, am un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, am fost la politie și mi-au zis ca este pe rol, oare cât durează pana ma cheamă procurorul la audiere sau pana îmi da un rezultat?
Buna ziua,
depinde de volumul de munca al procurorului si de modul cum isi gestioneaza numarul de dosare ce le are in lucru.
Poate dura si 2-3 luni sau uneori poate ajunge si la 2-3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cam cat dureaza solutionarea unui dosar? dodo_alx17 dodo_alx17 Buna seara...vara trecuta am avut un accident cu victime...si alcoolemie,si mi s-a intocmit dosar penal,si permisul suspendat. Luna aceasta,pe 22,se implinesc ... (vezi toată discuția)
Termen de trimitere dosar la instanta dietmarkrutsch dietmarkrutsch In noiembrie 2015 a fost retinut permisul de conducere pentru alcool la volan si refuzul recoltarii de probe de singe. Intre timp in ianuarie am dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Madalin BCM Madalin BCM Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu ... (vezi toată discuția)