avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat pentru sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat pentru sediul social

Doresc sa infiintez un srl unde sediul social sa fie la locuinta mea personala. Problema este ca a fost pusa ipoteca pe locuinta (in 2005) eu contractand un inprumut ( prin notar)de la o persoana fizica. Banii i-am restituit dar ipoteca a ramas pt ca pers nu a mai venit sa o anulam si e plecat de cativa ani in strainatate . intrebare: se poate face un contract de comodat pt viitorul srl pe locuinta mea grevata de aceasta ipoteca ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: robert333 , utilizator 19:31, 8 Februarie 2019
Aveti acte care sa dovedeasca plata datoriei? Sa nu va treziti* peste ani ca vrea sa vanda casa in contul datoriei...
multumesc pt raspuns dar ....nu asta era intrebarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipotecă veche pentru un împrumut achitat, dar împrumutătorul e de negăsit. ce soluție am s-o radiez? robert333 robert333 pe scurt: am o casa pe numele meu. in 2003 am luat cu inprumut suma de 5000e. cu ipoteca pe casa mea ( acte legale facute la notar.termenul de restituire era ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)
Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a girat cu apartamentul scanteie scanteie Buna ziua, Am si eu o intrebare,acum cativa ani,am luat un inprumut bancar ptr cineva,ca sa fiu sigur ca isi plateste ratele,aceasta persoana a girat cu ... (vezi toată discuția)