avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intarziere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Intarziere executare silita

Buna ziua,
Speta mea e simpla si clasica: credit de consum pe 5 ani, rate platite luna de luna timp de 2 ani, apoi job pierdut, probleme mari de sanatate, in final executare silita. Zilele viitoare suntem chemati sa asistam la desemnarea unui administrator si instituirea sechestrului pe bunuri (casa). Tin sa precizez ca executarea silita e aprobata de instanta in absenta noastra, noi am primit doar o comunicari.
Sunt aproape de un job, as vrea sa reiau platile catre banca si mi-ar mai trebui macar 2 luni ca sa pot incepe sa fac niste plati mai consistente. Ii las sa-mi ia din salariu, le mai dau si ceva peste si sper ca pana la sfarsitul anului sa pot rambursa toata restanta. Dar as vrea sa fie suspendata procedura de sechestru si executare silita, pt ca nu vreau sa ne pierdem casa pt mai putin de 10 mii de euro. Ce solutii juridice as avea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:43, 8 Februarie 2019
Trebuie să beneficiați de înțelegerea creditorului.Vorbiti cu acesta.
Doar acesta poate sa mai astepte si sa ceara la executor asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta romaneasca in spania, sechestru pe imobil in romania cuziamusia cuziamusia Impreuna cu fiul traiesc in Romania dar am deschis in Spania o actiune de executare a unei sentintei romanesti care il obliga pe fostul sot la plata unei ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat? nihil nihil Am instrituit sechestru asigurator prin intermediul instantei asupra unui imobil. Ulterior un imprumut a fost garantat cu acest imobil si a fost ipotecat. ... (vezi toată discuția)