Multumesc mult pt raspuns. Stiu care sunt atributiile administratorului, dar la blocurile unde sunt eu administrator nu sunt de at eu remunerat si toata lumea ,,stie'' ca administratorul face tot (asa s-a obisnuit prin zona: eu am preluat doar dec1 an si jumatare). Puteti sa ma ajutati cu sfaturi ce ar trebui facut in acest caz, din partea asociatiei, indiferent ca sunt eu sau presedintele?
ynocentta a scris:
Daca sunteti administartor de imobil,inseamna ca obligatiile dv sunt concret prevazute in dispozitiile in vigoare,CIM si fisa postului
Dv aveti atributii strict in problemele de administrare parte comuna imobil de locuit in comun
Conform dispozitii in vigoare,reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie,care detine competenta sa se implice in limitele legal prevazute pentru solutionare probleme.dispute.litigii existente intre locatari
Dv ca administrator de imobil nu detineti calitatea de reprezentant legal ,nu detineti stampila asociatiei de proprietari
Dv ca administrator de imobil solicitati locatarilor sa se adreseze pentru demersuri direct presedintelui de asociatie