avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie administrator de bloc, predare documente
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie administrator de bloc, predare documente

Buna ziua!
Ca administrator de bloc, mi-am dat demisia si acum intre cui trebuie sa predau actele (contabile, etc) la presedintele asociatiei sau la o terta firma care va prelua asociatia care inca nu are contrac cu asociatia?
Cel mai recent răspuns: piroxania , utilizator 13:58, 31 Iulie 2020
Predați la Presedintele asociatiei.
El este reprezentantul legal.
Ca administartor de imobil se presupune ca ar trebui sa cunoasteti dispozitiile in domeniu
Ati execitat responsabilitatea de administartor de imobil in baza unui raport juridic de munca incheiat cu asociatia de proprietari prin reprezentant legal
Presedintelui de asociatie sau comitetului executiv trebuie sa predati intreaga documentatie pe care o detineti
Va multumesc.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator nou - primire gestiune abc2013 abc2013 Administratorul vechi si-a dat demisia, sperand sa nu dea socoteala (asociatia a angajat expert contabil autorizat pentru verificare). Adunarea Generala a ales ... (vezi toată discuția)
Procedura predare /primire presedintie asociatie proprietari teisoara teisoara Buna ziua, am povestit in alte topicuri cum nu reusim sa gasim 500 000 ron ei regasindu-se la activ intr-o sit.cu denumirea penalitati necalculate.Intre ... (vezi toată discuția)
Cine preia actele asociatiei, ce zice legea? Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Va rog un ajutor mic: in afara de presedintele asociatiei mai poate altcineva prelua actele toate ale asociatiei la schimbarea de presedinti? ... (vezi toată discuția)