avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata - zile de repaus?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata - zile de repaus?

Buna ziua.

In cazul in care un angajat este in concediu fara plata si lucreaza doar 4 zile neconsecutive pe luna, angajatul mai are dreptul in aceasta perioada in care lucreaza(cele 4 zile) si la zile de repaus?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
sibil, utilizator
Cel mai recent răspuns: sibil , utilizator 18:39, 8 Februarie 2019
Da, nu are nicio legatura CFP cu zilele de repaus saptamanal.
Si in aceste 4 zile lucrate, cate timp de repaus are dreptul?
In fiecare saptamana trebuie sa aiba 48 de ore consecutive de repaus .... nu confundati cu CO care are alt mod de calcul.
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E normal sa nu mai am dreptul la zile libere daca am fost in concediu medical ? Nanu Mihaela Nanu Mihaela Dupa 2 saptamani de concediu am revenit la munca . Am cerut o zi de liber si mi sa spus ca nu mai am dreptul la liber deoarece am fost in concediu. E normal ... (vezi toată discuția)
12 ore lucrate, 24 libere, mai e nevoie de 2 zile libere consecutiv? ella_1313 ella_1313 Daca se lucreaza 12 ore, si de dau 24 ore libere, nu se depasesc 48 ore pe saptamana. Mai e nevoie sa fie indeplinita conditia de 2 zile consecutiv libere.? (vezi toată discuția)
Libere pentru munca din we paul_stanescu paul_stanescu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: La fiecare saptamani lucrez sambata si duminica (total 15 ore). Pana de curand aveam 2 zile libere in cursul saptamanii, ... (vezi toată discuția)