avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calculare gresita impozit teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calculare gresita impozit teren

Gasiti normal ca trebuie sa platesc 4650 Roni pentru impozitul unui teren in Sacele Brasov pe o perioada de 6ani?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:15, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este firesc.
În cursul anului 2016 de exemplu, dobânda a fost de 0,02% din suma datorată pentru fiecare zi de întârziere.
Pe lângă dobânda mai plătiti penalizări de întârziere în valoare de 0,01%/zi.
Acest lucru înseamnă 10.98% pe an in 2016.
Daca totusi considerati ca este exagerat, puteti sa mergeti la ei la ghiseu sa cereti detalii.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru restante la utilitati mai mari decat cele impuse de furnizor alexberi alexberi Am citit un articol intitulat \"Penalităţi ilegale impuse de Asociaţii locatarilor\". Conform articolului penalitatile corespunzatoare utilitatilor impuse ... (vezi toată discuția)
Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Datorie banca cedata unei firme de recuperari creante ioana_popescu ioana_popescu buna ziua, problema mea sta in felul urmator. in urma cu mai multi ani, vreo 7, am facut un credit la o banca la care am facut plata unor rate dupa care nu ... (vezi toată discuția)