avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme rezervare denumire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme rezervare denumire

Am facut rezervarea de denumire online pt un SRL. Am depus toate documentele la Registrul Comertului si s-a dat incheiere de clarificare denumire. Probalil nu a fost acceptata denumirea rezervata. Dosarul are termen peste o saptamana. Ce trebuie sa fac acum? Trebuie sa depun toate documentele din nou cu o alta denumire sau doar fac o noua rezervare si o depun la dosar?

Alte discuții în legătură

Dosar srl refuzat Bombonicamea Bombonicamea Buna ziua am depus un dosar de inregistrare a unui srl, rezervare de nume am facut online, goldfamily era liber, am facut toate documentele iar la registrul ... (vezi toată discuția)
Dovada rezervare societate - srl udrea.constantin udrea.constantin Buna ziua, va rog. am făcut o rezervare de denumire SRL online (rezervarea are semnătura electronica). in urma aceste dovezi am întocmit toate actele ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)