avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre salarizare

Bună seara, sunt muncitor necalificat la firma Conectronics Romania, doar vreau sa stiu un răspuns ca sa fie lămurit. Lucrez la firma mentionat ca necalificat si detin si diploma de licenta. Ca si salarizare Brut-ul este de 2137 lei. Brut-ul dupa noua lege ar trebui sa fie de 2350 lei. Este adevarat? Daca este adevarat sau nu, va rog sa ma lămuriți pe scurt cu niste explicatii. Va multumesc pentru intelegere
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
Ghent Cornel-Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ghent Cornel-Daniel , utilizator 20:36, 11 Februarie 2019
Brutul trebuie sa fie minim 2080 lei, in cazul dvs.

2350 lei trebuie sa fie numai in cazul in care erati incadrat pe funcţii pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu o vechime în muncă de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare,
Va mulțumesc Domnul Cornel Vasile

Cornel Vasile a scris:

Brutul trebuie sa fie minim 2080 lei, in cazul dvs.

2350 lei trebuie sa fie numai in cazul in care erati incadrat pe funcţii pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu o vechime în muncă de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare,

Conform brutul mentionat 2137 lei, e corecta suma pentru salariul net de 1262 lei? Va multumesc anticipat!

Ghent Cornel-Daniel a scris:

Bună seara, sunt muncitor necalificat la firma Conectronics Romania, doar vreau sa stiu un răspuns ca sa fie lămurit. Lucrez la firma mentionat ca necalificat si detin si diploma de licenta. Ca si salarizare Brut-ul este de 2137 lei. Brut-ul dupa noua lege ar trebui sa fie de 2350 lei. Este adevarat? Daca este adevarat sau nu, va rog sa ma lămuriți pe scurt cu niste explicatii. Va multumesc pentru intelegere

Aveti aici modul de calcul
[ link extern ] /
Va multumesc foarte mult.
Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim brut la studii superioare tudorache_ana84 tudorache_ana84 Buna ziua, Lucrez de 7 luni intr-o firma de contabilitate si resurse umane, ca operator calculator. Am studii superioare economice, respectiv: - Facultate 4 ... (vezi toată discuția)
Salariul minim ian. 2019 volodea volodea Buna ziua, Sunt incadrat pe functia de sef departament logistica cod COR 132442 care spune ca nivelul de studii este nedefinit de COR. Am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Salariatii cu studii superioare din institutiile publice au salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata de 2080 lei sau 2350 lei? iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Pentru salariatii cu studii superioare incadrati cu o vechime in munca de cel putin 1 an pe functii publice ... (vezi toată discuția)