avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

daca nu am carte de munca si vreau sa-mi fac exista posibilitatea sa platesc si din urma toate cnsas-urile dar care sa se adauge la vechime
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 18 Noiembrie 2009
Exista posibilitatea intocmirii unui carnet de munca numai in conditiile in care sunteti angajata.
Numai munca prestată în temeiul unui contract individual de muncă îi conferă salariatului vechime în muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca rosetraverse rosetraverse Sunt angajata de 6 luni la o firma pe baza unui contract individual de munca, care este inregistrat la ITM, insa nu mi s-a facut carte de munca, deoarece ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca vs adeverinte bb_yasmi bb_yasmi nu am carte de munca decat adeverinte de la job-urile anterioare. ce trebuie sa fac?? cine imi poate trece adeverintele in cartea de munca??? sau nu mai e ... (vezi toată discuția)
Carte de munca salecss salecss Buna ziua, sunt angajat la o firma de un an jumate, am contract individual de munca de la inceput si am avut impresia ca am si carte de munca. Am vrut sa-mi ... (vezi toată discuția)