avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Va rog, sa-mi raspundeti, daca pot beneficia de somaj in conditiile in care am depus dosarul de pensionare la limita de varsta la data de 28.10.2009. Precizez ca nu am primit decizia de pensionare, cartea de munca este inchisa si depusa la Casa de Pensii cu dosarul necesar pentru pensionare, iar firma unde lucrez in continuare intra in reducere de personal (lucrez in aceasta firma din 1984). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 20:59, 18 Noiembrie 2009
nu puteti, fiindca a-ti depus cerere de pensionare chiar daca nu a-ti primit decizia de pensionare, inteleg ca urmeaza sa o primiti, cartea de munca a fost inchisa cu articol propus pentru pensionare , nu se pot intercala cele doua situatii somaj si pensie, doar in conditiile in care dosarul de pensionare va fi respins e posibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj tehnic? daniela badescu daniela badescu Pot beneficia de somaj tehnic (75%) in conditiile in care am depus dosarul de pensionare la limita de varsta la data de 28.10.2009? Precizez ca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat din 2011,in cazul unui salariat ce se va pensiona? barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am o firma cu un singur angajat. - Am depus dosarul de pensionare pt.limita de virsta al persoanei pe 04.03.2011. -persoana Inca mai lucreaza (si doresc sa ... (vezi toată discuția)