Ma numesc Nae Alexandra -Catalina , sunt eleva la liceu si am 18 ani ,tatal meu mi.a spus ca vrea sa.mi dea pensie alimentara doar pana la terminarea liceului ,si am fost de acord .Problema e ca el mi.a scris o cerere ca intampinare ,e vreo problema daca am scris tot intampinare sau trebuia sa sceiu raspuns la intampinare?
Este vorba de un proces care este pe rolul instantei in acest moment?
Ce calitate aveti in proces, reclamant banuiesc?
Daca aveti aceasta calitate, atunci tatal dvs. a formulat intampinare la cererea de chemare in judecata iar dvs. trebuie sa formulati raspuns la intampinare.
Daca ati depus deja aceasta cerere pe care ati intitulat-o gresit, nu este nici o problema, printr-o adresa scrisa (pe care o depuneti on line) sau la primul termen de judecata, puteti mentiona ca este vorba de o eroare, si ca de fapt, ati intentionat sa formulati "raspuns la intampinare."
Sau, instanta in baza rolului activ, cu siguranta, va califica corect cererea depusa de dvs.
Pensie alimentara
Alexa713
Pot primii pensie alimentara daca am împlinit vârsta de 18 ani și frecventez cursuri la liceu de la ora 8:00 la ora 13;00.Tatăl meu nu mai este de acord ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Alexa713
Ma numesc Nae Alexandra-Catalina,sunt eleva la liceul economic Costin C Kiritescu ,am 18 ani ,iar tatal meu a acceptat sa.mi dea pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Alexa713
Ma numesc ,Nae Alexandra Catalina ,sunt eleva la.liceu ,am 18 ani ,iar.tatal.meu de.bunavoie nu vrea sa imi.mai dea pensie alimentara,va rog sa.mi.dati un ... (vezi toată discuția)