Ma numesc Nae Alexandra-Catalina,sunt eleva la liceul economic Costin C Kiritescu ,am 18 ani ,iar tatal meu a acceptat sa.mi dea pensie alimentara pana la terminarea liceului ,dar eu stau in sectorul 6 si el vrea sa ma duc la judecatoria sectorului 2 ,unde are el domiciliu .As dori un model de cerere in care sa.i spun ca accept sa imi dea pensie alimentara pana la terminarea liceului dar sa fie judecata in sectorul 6
Buna ziua,
Cererile privind drepturile la pensia alimentara se judeca de catre JUDECATORIA pe raza careia domiciliaza CEL INDREPTATIT SA O PRIMEASCA.
In cazul dumneavoastra competenta este JUDECATORIA SECT. 6 Bucuresti, conform prevederilor art. art. 114 alin. (1) C. proc. civ. republicat, stipulează că dacă legea nu prevede altfel, cererile privind ocrotirea persoanei fizice, date de C. civ. în competența instanței de tutelă și de familie se soluționează de instanța în a cărei circumscripție teritorială își are domiciliul sau reședința persoana ocrotită.
Formulati cererea de chemare in judecata la Judecatoria sect 6 si aceasta o va solutiona.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
Alexa713
Ma numesc Nae Alexandra -Catalina , sunt eleva la liceu si am 18 ani ,tatal meu mi.a spus ca vrea sa.mi dea pensie alimentara doar pana la terminarea liceului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Alexa713
Pot primii pensie alimentara daca am împlinit vârsta de 18 ani și frecventez cursuri la liceu de la ora 8:00 la ora 13;00.Tatăl meu nu mai este de acord ... (vezi toată discuția)