avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere pentru student facultate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere pentru student facultate privată

Buna ziua ,ma numesc Nae Alexandra Catalina ,sunt eleva in clasa a 12 a si am 18 ani .Am obtinut de la judecatoria sectorului 6 pensie alimentara continuare de la tatal meu pana la varsta de 26 de ani si nu mai mult .I trebarea mea este daca el este obligat sa plateasca daca eu intru la facultate particulara cu plata sau doar facultate la stat (buget) ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:24, 9 Aprilie 2019
oriunde..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Alexa713 Alexa713 Pot primii pensie alimentara daca am împlinit vârsta de 18 ani și frecventez cursuri la liceu de la ora 8:00 la ora 13;00.Tatăl meu nu mai este de acord ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexa713 Alexa713 Ma numesc ,Nae Alexandra Catalina ,sunt eleva la.liceu ,am 18 ani ,iar.tatal.meu de.bunavoie nu vrea sa imi.mai dea pensie alimentara,va rog sa.mi.dati un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexa713 Alexa713 Ma numesc Nae Alexandra-Catalina,sunt eleva la liceul economic Costin C Kiritescu ,am 18 ani ,iar tatal meu a acceptat sa.mi dea pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)