avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vacanta in Emiratele Arabe Unite cu un pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vacanta in Emiratele Arabe Unite cu un pasaport pierdut

Buna dimineata ! Luni 11.02.2019 urmeaza sa plec in vacanta in Dubai dar exista o problema , mi-am pierdut pasaportul , credeti ca exista o cale de a face rost de un document pentru a justifica acest lucru si pentru a pleca in vacanta ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:01, 9 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți obține pașaport simplu cu valabilitate de un an dacă mergeți cu documentele care arată urgența: rezervare+ bilet de avion, dar dacă zborul e dimineața devreme aș zice că n-aveți nicio șansă. Încercați.
Despre alt document în afară de pașaport nu poate fi vorba.

din pacate in emirate nu puteti intra cu un pasaport simplu temporar, as zice sa incercati sa anulati rezervarea, poate mai primiti ceva bani inapoi.
Pentru pasaportul simplu electronic, nu e timp pt emitere, aveti nevoie de cateva zile.
[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare pasaport minor in regim urgenta - modificari intrate in vigoare de la 20 iulie ping06 ping06 Ajutor! Am fost luata prin surprindere de noile modificari ale legii nr 133/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei ... (vezi toată discuția)
Situatie de urgenta -carte de identitate Dorina256135 Dorina256135 Acum vineri am avut starea civila si am optat pentru a prelua numele sotului. Ideea e ca am rezervat bilete de avion pentru a pleca din tara luni ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion (delta airlines & klm) ContSters309037 ContSters309037 Buna ziua/seara tuturor, M-am decis ca anul acesta sa imi petrec sarbatorile de iarna la 30 grade si mai exact in Filipine. De ce tocmai acolo ? Motivul ar ... (vezi toată discuția)