avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna ziua, am fost concediat in data de 15.12.2018, fara ca eu sa semnez demisia, motivul a fost predarea perimisului de conducere timp de 3 luni, iar angajatorul a inventat motivul că doar de o lună a fost înștiințat.
Am fost si am discutat cu angajatorul si nu doreste sa ma primeasca inapoi la locul de munca.
Avantajul meu este că beneficiez de stimulent de inserție și angajatorul nu are dreptul sa ma demisioneze, in acest caz, cum pot proceda? Angajatorul este obligat sa ma primeasca înapoi la muncă? Aș vrea sa stiu ce este de făcut dacă nu mă primeste înapoi la locul de muncă
Cel mai recent răspuns: Berceanus , utilizator 23:07, 14 Februarie 2019
Ori ati fost concediat ori ati demisionat ???
Am fost concediat
Care este data incetarii c.i.m. si cu ce articol a incetat c.i.m.?
Data incetarii contractului este: 15.12.2018, nu stiu cu ce articol, patronul a incetat contractul de munca fara semnatura mea.
Motivul incheierii contractului de munca a fost faptul ca permisul de conducere a fost suspendat pe 3 luni si nu pe o lună ( acest motiv a fost inventat de ei, eu inștiințâdu-i ca voi preda permisul 3 luni)

Alte discuții în legătură

Demisie Danielalilianaborzan Danielalilianaborzan Bună ziua. Soțul meu este gardian public la o firma de 9 luni. Deși contractul de munca a fost încheiat pe o perioada nedeterminata și nu au fost probleme ... (vezi toată discuția)
Presiunea la demisie si stimulentul de insertie ioanagliga ioanagliga Buna ziua. Sotul meu beneficiaza de Stimulent de insertie pentru copil.La serviciu au fost aplicate presiuni asupra lui pentru demisie.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrbare Bmarian Bmarian Sotia mea lucreaza de 5 luni la o carmangerie,si acum ia solicitat sa isi dea demisia ca nu mai are nevoie de ea,vreau sa stiu dupa astea 5 luni are dreptul la ... (vezi toată discuția)