avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent insertie

buna ziua.in cat timp de la depunerea actelor la primarie ptr stimulentul de inserctie vor intra banii? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 9 Februarie 2019
Cam in 2/3 luni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele pentru acordarea stimulentului de insercție Mely30 Mely30 Cum se calculează cele 60 de zile pentru acordarea stimulentului de insercție? Copilul împlinește 2 ani în 17 martie 2019 eu am primit decizia de reluare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil!!! corina.trandafir corina.trandafir ....Am o angajata care a nascut in septembrie anul trecut...nu a cerut concediu ptr cresterea copilului. Acum insa vrea sa intre in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Buna seara...am o fetita ce va face în 17 septembrie 4 ani vechiul ... AlinaAndreea23 AlinaAndreea23 Buna seara...am o fetita ce va face în 17 septembrie 4 ani Vechiul certificat de incadrare grav cu asistent personal cat si contractul de munca ca ... (vezi toată discuția)