avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara...am o fetita ce va face în 17 septembrie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara...am o fetita ce va face în 17 septembrie 4 ani Vechiul ...

Buna seara...am o fetita ce va face în 17 septembrie 4 ani
Vechiul certificat de incadrare grav cu asistent personal cat si contractul de munca ca asistent personal sunt valabile pana în 13.09.2024
Am avut reevaluarea,eliberând se un alt certificat de incadrare tot grav cu asistent personal din 26.08.2024
Am depus la registratura primariei cererea pentru prelungirea contractului ca asistent personal,la 3 zile am depus cererea pentru a mi se elibera adeverinta de salariat ca asistent personal cat și dispoziția de prelungire a contractului de munca fiindu mi necesare la depunerea dosarului pentru stimulent de inserctie înaintea împlinirii vârstei de 4 ani a fetitei.
Cum pot sau unde vedea daca cererile sunt acceptate sau respinse? Am luat nr de înregistrare la ambele. Am văzut ca unele primarii au pe site varianta de a introduce nr de înregistrate și data înregistrării pentru a vedea situația cererilor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 5 Septembrie 2024
De ce nu luati legatura cu cei de la Primarie sa va spuna solutia la cererile dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta de 2 ani a primit incadrare in handicap pana la 3 ani. Acum la 3 ani nu i sa mai prelungit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)