avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... adaugare CAEN 7820 la activitati secundare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

adaugare CAEN 7820 la activitati secundare

Buna ziua! Imi poate spune spune cineva daca se poate adauga codul CAEN 7820 "Activitati de contractare, pe baze temporare,a personalului" la alte coduri secundare de activitate ale unei societati cu activitate principala CAEN 4321? Societatea nu este nou,infiintata, are personal propriu pe care in aceasta perioada de criza il poate inchiria altor clienti, temporar, pentru lucrul in tara, nu in strainatate.
Ce ar presupune aceasta actiune, in afara de modificarea actului constitutiv si inregistrarea acestuia la Registrul Comertului?Este nevoie de vre-o autorizatie speciala pentru a desfasura aceasta activitate, stie cineva ce implica acest lucru?
:"> Multumesc eventualilor respondenti!:)





Cel mai recent răspuns: kaliteea , utilizator 21:22, 18 Noiembrie 2009
Lecturati aici:
[ link extern ]
Multumesc, am citit...inteleg ca nu este o activitate restrictiva, care sa oblige la cod principal sau unic de activitate. Totusi din alte postari, am vazut ca trebuie sa ai ulterior si calitatea de agent de munca temporara , autorizat si inregistrat la Ministerul muncii si in registrul special, neaparat cu CAEN 7810.
Eu nu doresc angajarea unui personal nou, special pentru munca temporara, ci folosirea unei parti a personalului propriu...decat trimiterea in somaj.....
Dar nu stiu daca legal se poate, in Codul Muncii daca nu gresesc, se vorbeste despre personal angajat special in acest scop...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie cod caen mboncalo mboncalo Care e diferenta dintre urmatoarele coduri CAEN? caci eu nu vad prea multe diferente 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d AndreeaMarin AndreeaMarin Buna ziua! As dori sa infiintez un SRL-D care sa aiba ca obiect de activitate plasarea fortei de munca. Ideea e ca eu doresc in principal sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Dilema schimbare cod caen cristilole cristilole Buna ziua, Situatia este urmatoarea : am infiintat o firma cu cod CAEN 7820, pentru a putea recruta si trimite personal din Romania la munca in strainatate. ... (vezi toată discuția)