avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copia legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copia legalizata

Ce valoare are copia legalizata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 10 Februarie 2019
Copia carui tip de document ati legalizat? E important de stiut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
DRAGANLAW, utilizator
Este vorba despre un titlu de proprietate.
Copia legalizată a înscrisului îi permite titularului să îşi dovedească un drept sau o calitate cu ajutorul altui document decât cel original.

Copia, chiar legalizată, de pe orice înscris autentic sau sub semnătură privată nu poate face dovadă decât despre ceea ce este cuprins în înscrisul original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot legaliza o copie a cartii de identitate in lipsa titularului? Roxana 73 Roxana 73 As putea face o copie lagalizata a cartii de identitate a nepoatei mele din Italia in absenta ei? Mentionez ca ii este necesara pentru eliberarea unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie. am pierdut ... andreeadinuboruz andreeadinuboruz Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am pierdut diploma de bac dar am o copie legalizata .copia legalizata mai pot sa tina loc de ... (vezi toată discuția)
Copia legalizata, forta juridica martzianu martzianu Buna ziua, Am tot cautat in Legea notarilor publici şi a activităţii notariale 36/1995 rep si cu actualizarile ulterioare, si nu gasesc nicaieri, nici la ... (vezi toată discuția)