avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buletin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buletin

cat dureaza eliberarea buletinului dupa ce ti ai schimbat numele cu cel dupa casatorie?
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Anastassiaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zhzh , utilizator 17:35, 10 Februarie 2019
In unele cazuri actul de identitate poate fi eliberat în două-trei zile, dacă posesorul are nevoie de el urgent. În această perioadă, înainte de alegeri, procedura – cel puțin din punct de vedere al perioadei de așteptare până la eliberarea actului – este simplificată în sensul că buletinul se poate elibera chiar şi în 24 de ore. Dacă nu ai nevoie de el urgent durează 14 zile
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Zhzh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate in regim de urgenta + taxe PaulAnatripsis PaulAnatripsis Buna ziua, am urmarit pe forum o discutie referitoare la urgentarea eliberarii C.I , se poate urgenta sau nu? ce inseamna urgentare pe baza de motiv..trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume alinutzaalialfonso alinutzaalialfonso in urma cu 3 ani am divortat si am pastrat numele fostului sot acum vrea sa pot trece dinou la numele meu de fata ...ce pasi trebuie sa urmez sa-mi pot ... (vezi toată discuția)
Carte de munca fara ci? AlexandruG_04 AlexandruG_04 Buna ziua, Recent am implinit 18 ani si nu am avut C.I. din motive personale. Am fost ieri sa imi fac una deoarece am nevoie la un loc de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)