avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot iesi anticipat la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot iesi anticipat la pensie?

Sunt născută in martie 1967. Am 32 de ani vechime în câmpul muncii, 11 ani vechime cu contract 2 ore și 15 ani de grupa intai. As dori sa stiu daca pot iesi anticipat la pensie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sraz , utilizator 08:17, 11 Februarie 2019
Nu.
Doar limita de varsta la 55 ani si 6 luni.
Va multumesc pentru raspuns. Nici anticipat parțial nu se poate?
Nu.
Pensia anticipata sau anticipata partiala sunt la 58 ani.
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta pot iesi la pensie anticipat cu sau fara penalitati toader1954 toader1954 As dori sa stiu cum pot iesi la pensie Anticipat cu sau fara penalitati Nascuta in data 17-11-1962 sex- feminin 36 ani vechime in munca 17 ani de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata simon.liliana simon.liliana Sunt nascuta in anul 1957, am o perioada de cotizare de 32 de ani din care: - 9 ani si 6 luni lucrati la grupa I ; - 5 ani lucrati la grupa a II-a de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)